Våra värsta rädslor och bästa TV-serien just nu

Årets första podcast sker traditionsenligt från en bil, en mycket kall sådan eftersom det är en svinkall dag i januari.  Första samtalsämnet är rädsla. Vilka är våra värsta rädslor? Och hur kommer det sig att vi är rädda för just de sakerna?

Det andra temat för sändningen är TV-serien ”The affair”, se trailer nedan, som sänds på HBO Nordic och som enkelt går att streama till t ex Apple-TV. Åsa-Mia har följt Johannas rekommendation om att titta på den och delar med sig av sina synpunkter. Bland annat om alla de sexscener som visas. Är de bra eller är det kanske lite ”to much” av  sexscener?

För att lyssna på podcasten, klicka på länken:

 

Vi som sänder är som vanligt redaktörerna för Renew Magazine: Johanna Litsgård Lebourne och Åsa-Mia Fellinger.

 

 

 

2017-03-13T11:50:25+00:00