Drömdejten – om vi var singlar…

Hur ser drömdejten ut för svenska singlar? Ja, den frågan har Match.com tagit reda på genom sina medlemsdata. Om du är nyfiken på vad de kom fram till, läs vår artikel här. I den här podcasten frågar vi oss själva vad vi skulle leta efter hos en dejt om vi vore singlar. Är det samma manstyp som vi gick igång på förr i tiden, alltså  som unga och ogifta? Eller har vi ändrat våra preferenser i takt med åren? Ja, det får du veta genom att klicka på länken nedan. Vi kan dock redan nu avslöja att resultatet skiljer sig mycket från Match. com:s analys. Det där med tatuering är definitivt inte vår grej. Det spelar heller ingen roll om mannen är morgon- eller kvällspigg.

Vi som sänder är redaktörer för Renew Magazine och heter Johanna Litsgård Lebourne och Åsa-Maria Fellinger

FÖR ATT LYSSNA PÅ PODCASTEN; KLICKA HÄR!

 

 

 

2015-10-12T14:49:12+00:00