Cass och Krass intervjuar författaren Fanny Agazzi aktuell med boken Tack och förlåt

Ibland dör ens bästa vän helt plötsligt. En vän som varken är sjuk eller gammal. Döden är så nonchalant, livet också… Det bara fortsätter för vissa, fast allt gör ont och hjärtat känns trasigt.

Så beskrivs Tack och förlåt, vår gästpoddare Fanny Agazzis, debutserieroman. Den handlar om foster med dåligt lokalsinne, om att bli kär, om att bryta ihop i en gynstol och om att dela den sista snusen med sin allra bästa vän.

I det här avsnittet pratar vi (så klart) om boken. Vi grottar ner oss i ämnen som psykisk ohälsa och att vi måste just prata mer om hur vi mår.

Och givetvis kommer vi med grymma tips i programpunkten Cass & Krass tipsar. Gästen först – Fanny tipsar om poddarna The Mental Illness Happy HourThe Moth och pratar en del om podden Radiolab, utan att nämna det konkret som ett tips dock. Cassandra har lyssnat på podden Mystery Show och Sveriges Radio-programmet Allvarligt talat som hon gillar, Ida tipsar om komediserien Inside Amy Schumer, Netflix-serien Unbreakable Kimmy Schmidt och podcasten Invisibilia.

Lyssna här. 

Mer om Cassandra Alm och Ida Krasse som ligger bakom podcasten Cass och Krass.

Tidigare intervjuer:

Cass och krass intervjuar Fanna Ndow Norrby – tjejen bakom @svartkvinna

Cass och Krass intervjuar Agnes Lo-Åkerlind – hyllad TV-veteran

Cass och Krass intervjuar Kristina Wicksell – projektledare för Jämställd Festival

2017-03-13T11:50:30+00:00