Aftonbladet Morgon anlitar hjärnträningsexpert

Varje tisdag kl 09:15 under hela sommaren (förutom Almedalsveckan) är hjärnträningsexperten Mattias Ribbing gäst i Aftonbladet Morgon-TV. Tittarna kommer att bjudas på de mest effektiva tipsen och verktygen för hur man ökar sin hjärnkapacitet för att prestera bättre i vardagen. Exempel på teman som kommer att tas upp under sommaren:

  • Så blir du av med dåliga vanor
  • Få mer gjort på mindre tid
  • Maximera din vila under semestern
  • Hur du får den optimala starten på hösten

I premiäravsnittet (klicka nedan för att se) överraskar Mattias de båda programledarna Nora Henriksson och Henrik Torehammar genom att visa upp en mental förmåga de inte trodde var möjlig.

Se  mer härMattias Ribbing Podcast/Video-podwww.MattiasRibbing.se

Mattias Ribbing är författare, föreläsare och trefaldig svensk mästare i minne. Han är även officiellt utsedd till ”International Grand Master of Memory”.

Mattias anlitas regelbundet av företag och organisationer som med konkreta verktyg vill vässa sina anställdas mentala prestationer i vardagen. Inom skolans värld har han hyrts in av Skolverket, Lärarnas Riksförbund och de flesta svenska högskolor och universitet.

Mattias har skrivit böckerna ”Vägen till mästarminne” (Forum, 2011) och ”Vägen till maxade betyg” (Forum, 2013) som gemensamt sålt i över 40.000 exemplar.

2015-06-16T19:21:16+00:00