Skrytsamma människor och bokslut av året 2014

Det är dags för årets sista Renew podcast. Vi sänder från Johannas bil och bländas faktiskt då och då av ett solsken som för ovanlighetens skull bryter fram genom det gråa molntäcket. Vad pratar vi om den här gången? Jo, vi snackar om skryt . Vad händer med oss när vi träffar människor som alltid sätter sig själva i centrum och skroderar om än det ena än det andra? Åsa-Mia har nyligen mötte en sådan person och besväras fortfarande av dålig eftersmak. Och så summerar vi året 2014 som snart är till ända. Vad ger vi för slutbetyg åt 2014?  Och vad ser vi fram emot när det gäller det kommande året?

Vi som sänder heter som vanligt Johanna Litsgård Lebourne och Åsa-Mia Fellinger. Vi är redaktörer för Renew Magazine.

För att lyssna, klicka på länken intill: Årets sista podcast

 

2017-03-13T11:50:39+00:00