Uppgradera höstgarderoben och ät lyxglass på samma gata

Har du en kavaj som du tröttnat på men som fortfarande är fräsch och absolut användbar? Eller vill du köpa en Odd Molly-tröja men ryggar inför siffran på prislappen inne i stan? Ta dig till vintage-butigen Ditt & Datt. Den tar emot och säljer använda märkeskläder och accessoarer vid Ålstens torg i Bromma.

En bit att åka – javisst, men ändå värt det. Av flera skäl. Förutom prisvärd shopping av dam- och barnkläder kan du på på handla färsk fisk i fiskaffären, närprodcerat kött i charkuterit (Ålstens kött) fika på Gateau eller  ta en god glass på den omskrivna Gelato Scarfó  (De gör lyxglassen alla pratar om).

 

988845_682287528496559_3671875957394730072_n

Området lämpar sig dessutom mycket bra för promenader. Ett stenkast från torget ligger de berömda Per Albin-radhusen i funktionalistisk stil och, nedanför dem, grönområde och Mälaren.   Vintage på Ditt och datt

 Vintage på Ditt och datt
Vill du åka kollektivt till Ålstens torg: Ta gröna linjen till Alvik. Gå över perrongen och kliv på Nockebybanan 12. Kliv av vid Ålstensgatan, där Ålstens torg och Ditt & Datt ligger.
För information om butiken intag av kläder, öppettider m.m. Gå till deras hemsida här www.datt.se

 

2017-03-13T11:50:43+00:00