Fjärde säsongen av Homeland visas i höst – se klipp

Den 6 oktober är Homeland tillbaka i SVT med 12 nya avsnitt. I den fjärde säsongen kommer Carrie att tilldelas en tjänst i Mellanöstern och serien utspelar sig till stora delar i Pakistan och Afghanistan.

Precis som tidigare kommer SVT att sända de nya avsnitten dagen efter att de har sänts i USA.

Serien Homeland handlar om marinsoldatenNicholas Brody (spelad av Damien Lewis) som efter åtta år i fångenskap i Afghanistan återvänder till USA där alla ser honom som en hjälte. Alla utom CIA-agenten Carrie Mathison (spelad av Claire Danes), som misstänker att Brody nu arbetar för Al-Qaida.

De tredje säsongen slutade brutalt för Brodys del och det var nog många Homeland-anhängare som undrade hur den skulle kunna gå vidare efter det, men i oktober kommer alltså fortsättningen på historien.

 

 

 

 

 

 

2014-08-17T10:51:21+00:00