Tre familjevänliga måsten på Miami Beach

South Beach i Miami är hippt, hett och… barnvänligt! Skippa nattklubbar och happy hour och ställ istället in siktet på bad, familjevänliga restauranger och lekparker. Vi listar tre barnvänliga måsten.

1. South Beach

Stranden i Miami beach är såklart ett stort måste! South Beach är visserligen fullpackat med barnfamiljer men vill du ha extra lugn gör du rätt i att besöka den norra delen av stranden där hotellen överlag är mer familjeorienterade och därmed lockar flest barnfamiljer. Men oavsett vilken del av stranden du väljer kommer dina barn att älska det!

2. Lekparken i Lummus Park

Mellan Ocean Drive och South Beach’s långa sandstrand hittar du Lummus Park. Parken sträcker sig mellan 5:e och 15:e gatan och skulle kunna kallas en grön oas. Här finns volleyboll-planer, utomhusgym och en stor lekplats perfekt för barn med spring i benen.

3. Nexxt Café

På gågatan Lincoln Road hittar du massor av butiker, men framför allt restauranger. Här är det liv och rörelse om kvällarna, men uteserveringarna är perfekta för alla med barnvagn eftersom det bara är att parkera bredvid bordet och slå sig ner. Vi rekommenderar restaurangen Nexxt Café, där hittar du allt från saftiga hamburgare och smörgåsar till pizzor och goda efterrätter.

 

Foto: Francis Ledoux

 

2015-08-27T12:09:43+00:00