A Sky Full Of Stars – ny Coldplay singel i samarbete med Avicii

I veckan premiärspelades Coldplays nya singel A Sky Full Of Stars på NRJ. Singeln är ett samarbete mellan bandet och den svenska super-DJ’n Avicii.

”A Sky Full Of Stars” är den andra singeln från Coldplays sjätte studioalbum Ghost Stories som släpps den 19 maj. ”A Sky Full Of Stars” kommer finnas tillgänglig på bl a Spotify och iTunes från midnatt natten mellan fredag och lördag.

Förutom releasen av Ghost Stories är Coldplay aktuella med ett fåtal exklusiva spelningar runtom i världen samt gick igår ut till fans med en kampanj under hashtaggen #lyricshunt. Fans kan genom ledtrådar på bandets twitter-konto få ledtrådar för att hitta Chris Martins handskrivna texter från det kommande albumet. Dessa har gömts i 9 bibliotek runtom i världen. Just nu återstår 5 handskrivna texter efter att fans funnit texter i bl a Helsingfors, Barcelona och Mexico City. Mer info om lyricshunt på bandets twitterkonto twitter.com/coldplay

”Everyone in their life is given challenges that you either meet or you don’t. What we decided to do on Ghost Stories is to really be honest about it and say, ok this is what’s been happening. By the time there’s a song called A Sky Full Of Stars that’s like, ok just approach everything with love and see what happens. Don’t worry too much.” – Chris Martin, frontman i Coldplay

 

 

 

2014-05-03T14:20:35+00:00