Bookatable lanserar ny mobilapp

Bookatable släpper nu en ny förbättrad mobilapp. Den nya appen finns tillgänglig till iOS och låter användarna i realtid söka efter de mest eftertraktade restaurangerna, boka bord, ta del av Bookatables färska krogerbjudanden och på så sätt få de bästa borden före alla andra.

Bookatables app gör det möjligt att ännu snabbare söka och boka bord på populära krogar eller dina favoritrestauranger. Den nya appen har fått en moderniserad design samt en inkorg som låter användarna ta del av Bookatables krogerbjudanden samt lokalt anpassade restaurangerbjudanden med hjälp av geo-positionering. I inkorgen kommer dessutom appanvändare ha möjlighet att vara först ut med att ta del av exklusiva restaurangerbjudanden samtidigt som de kan dela restauranginformation och bokningar till sina vänner via SMS, mejl, Facebook och Twitter.

– Efterfrågan på restaurangbokningar i mobilen har ökat betydligt inom restaurangbranschen de senaste åren. Idag görs 40 procent av alla bokningar på Bookatables mobila plattform och vi tror att den trenden kommer att hålla i sig. Appen ger våra kunder den snabbaste och bästa möjliga mobilupplevelsen, säger Love Bergsten, Nordenchef Bookatable.

Med appen har användaren tillgång till 10000-tals restauranger runt om i Europa, från flotta prisbelönta restauranger till gastropubar, sushiställen eller romantiska italienare.

Appen ger också användare möjlighet att tycka till om erbjudanden. Information som sedan används för att förbättra och individanpassa dessa så att användarna alltid har tillgång till de bästa erbjudandena på deras favoritrestauranger.

– Den moderna mobilanvändaren vill kunna boka bord på närsomhelst och varsomhelst. Vår nya app ger dem med allt de behöver för att hitta de bästa erbjudandena i närheten, boka ett bord och sedan dela bokningen på exempelvis Facebook, säger Love Bergsten, Nordenchef Bookatable.

Nya funktioner i Bookatable appen:

  • Få handplockade erbjudanden som kan delas med vänner
  • Hitta de närmaste restaurangerna och de senaste erbjudanden utifrån plats
  • Interaktiv sök med förbättrad karta
  • Söka restauranger via namn, läge, kök eller erbjudanden
  • Se tillgänglighet i realtid, boka ett bord på bara några sekunder – när som helst, var som helst

Bookatables app är gratis och finns att ladda ner från Apples App Storehttps://itunes.apple.com/se/app/bookatable-bordsbokning-online/id402188354?mt=8

 

2017-03-13T11:50:51+00:00