Det här är Renew Brand

Nu erbjuder Renew Magazine konsulthjälp till företag och/eller organisationer som behöver hitta sin väg i mediabruset och ledarskapet.

Renew Magazine har en sällsynt kompentens i Åsa-Mia Fellinger, ledarskapskonsult, leg psykolog/leg psykoterapeut    och författare till flera böcker om ledarskap och Johanna Litsgård Lebourne med erfarenhet av 20 år inom media främst som TV-reporter/producent för SVT och TV4 och föreläsare i Sverige och utomlands. Vi erbjuder följande tjänster:

– Kommunikation och strategi

– Målgruppsanalys

– Chefscoachning

– Chefsutveckling i grupp

– Grupputveckling

– Konflikthantering

Du kan läsa om dessa under respektive länk.

Nätverk

Vi har brett kontaktnät inom foto, design, journalistik och event och ett rikt kontaktnät inom TV och beställningsfilm. Om ni vill ha hjälp med en trycksak eller film så kan vi bistå med produktion.

Hur går det till?

 Vi träffas för ett kostnadsfritt första möte där vi ser om vi är rätt för varandra. Tillsammans undersöker vi hur behoven ser ut och vilka eventuella tjänster vi kan erbjuda.

Om oss:

Åsa-Mia Fellinger, till vänster på bild, har mångårig erfarenhet av ledarskapsutveckling, rekryteringsarbete och psykoterapeutisk arbete. Hon är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut samt handledare. Därutöver har hon diplom i praktisk journalistik från Poppius journalistskola. Hon är författare till fyra fackböcker, varav två inom ledarskap och två inom rekrytering.

fellinger@renewmag.se

Mobil: 0709 44 78 70

Johanna Litsgård Lebourne, till höger på bild, är utbildad journalist i Sverige och USA som framför allt jobbat som reporter och producent utomlands för SVT och TV4. Hon har producerat två dokumentärfilmer för SVT från Hongkong och Centralafrikanska Republiken. Arbetat som stringer åt SVT från Los Angeles där hon också skrev för dagspress och magasin. Just nu är hon verksamhetsledare för en yrkesutbildning inom journalistik och TV-produktion på www.kaggeholm.se/media. Johanna Litsgård Lebourne är också ansvarig utgivare på Renewmag.se.

Johanna.lebourne@renewmag.se

Mobil: 072 230 72 30

__________________________________________________________________________________

Foto: Tobias Fischer

 

2014-05-02T09:45:03+00:00