Huffington Post: Så strukturerade världens genier sina dagar

Vi har alla 24 h om dygnet att göra det bästa av, vissa verkar utnyttja tiden bättre än andra. Men är hemligheten att maxa timmarna på dygnet eller finns det andra sätt att bli briljant på? Huffington Post har kartlagt några av världens mest inflytelserika tänkare och hur de utnyttjade sina 24 h.

Med hjälp av boken dagliga ritualer:  Daily Rituals: How Artists Work av Mason Currey, RJ Andrews vid

Info We Trust har de kartlagt hur historiens mest kreativa och inflytelserika personerna strukturerat sina dagar. Tyvärr finns det inget vanligt recept för perfekt schema, och varje person hade en mycket annorlunda uppsättning ritualer.

Baserat på listorna, får vi dessutom veta att några av historiens ikoner hade mer excentriska vanor än andra.

Utdrag ut boken Daily Rituals.

Here are: Anthony Trollope, who demanded of himself three thousand words each morning (250 words every fifteen minutes for three hours) before going off to his job at the postal service, which he kept for 33 years during the writing of more than two dozen books; George Balanchine, who liked to do his own laundry and who did most of his “work” while ironing; George Gershwin, who worked for twelve hours a day, from late morning to midnight, composing at the piano in pajamas, bathrobe, and slippers.

 

Här kan du se kartläggningen.

Mason Currey On His Book ’Daily Rituals

 

@Renewmagazine1

 

 

2017-03-13T11:50:53+00:00