Tredje säsongen för House of Cards beställd

Goda nyheter för alla House of Cards-följare. Historien om politikern Francis Underwood, som inte drar sig för smutsigt spel, fortsätter då en tredje säsong är beställd redan innan den andra säsongen släppts.

Netflix är fortsatt självsäkra med sina originalproduktioner då de tidigare beställde den andra säsongen av House of Cards redan innan premiären av den första och de gick tillväga på samma sätt när det gäller fängelseserien Orange is the New Black.

Serien har hyllats av kritiker blev nominerad till nio Emmys och fyra Golden Globes – varav en vinst för den fenomenala Robin Wright i kategorin bästa kvinnliga huvudroll. Den andra säsongen av serien har premiär den 14:e februari exklusivt på Netflix. Trailern för den andra säsongen kan ni se nedan:

Så blev Netflix en tuff konkurrent i TV-soffan

 

 

 

2014-02-07T17:03:36+00:00