Appen som kan förutspå när du kommer gifta dig

Det är TIME som skapat en app som analyserar ditt Facebook flöde för att se exakt när dina vänner är på väg att gå fram till altaret och på så sätt även förutspå när det kan vara dags för dig att ta steget. Låter läskigt? Lite. Troligt? Kanske inte.

Så hur fungerar det?

Jo, appen mäter medianåldern för dina gifta vänner, som betyder den person för vilken hälften dina gifta vänner är yngre och hälften är äldre. Eftersom du antagligen är vän med ett gäng människor i din ålder, kommer denna siffra teoretiskt identifiera om du har passerat den punkt där många av dina jämnåriga gift sig. Och med lite mer information att analysera kan se när det är dags för dig själv att sätta en ring på fingret.

Låter det trovärdigt? Kanske inte och kreatörerna säger också att det kommer att fungera bättre för vissa än andra. Verkligen…

Men har du inget annat att syssla med den här Alla hjärtansdagen, ta en titt på hur många av dina Facebook vänner som är gifta (ta kanske också en titt på om de verkar lyckliga) tryck på knappen och få ditt eget datum.

Om du vågar.

Läs mer: TIME Can Predict Your Perfect Marrigae Date

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-03-13T11:50:54+00:00