Sju timmar direktsändning med One Direction

Nu är det dags för 1D Day – en sju timmar lång direktsändning på webben med ett av världens hetaste popband; One Direction! 1D Day är en del av lanseringen av bandets nya album ”Midnight Memories” som släpps den 25 november – bandets tredje album på tre år. Den aktuella singeln ”Story of My Life” gör just nu stor succé på svenska radiostationer och på Spotify klättrar singeln uppåt på topplistan.

Klockan 20:00 svensk tid startar sändningarna på webben och sju timmar framåt kan fansen hänga med Harry, Zayn, Liam, Louis och Niall då de bjuder på smakprov från nya albumet, besök i studion av kända gäster som Robbie Williams, Celine Dion, Simon Cowell och Mupparna, galna världsrekordförsök, sketcher, videos av och med fans och självklart en hel del överraskningar.

Under de senaste veckorna har fans från hela världen deltagit i 1D Day-utmaningar av olika slag och den svenska specialutmaningen bestod i att man skulle designa en T-shirt till One Direction, en T-shirt som killarna skulle kunna ha på sig privat. Under direktsändningen på lördag kommer vi få se de fem svenska vinnartröjorna visas upp av killarna – håll utkik!

 http://www.youtube.com/watch?v=aMlD-UXWWXQ
2017-03-13T11:50:58+00:00