Beslutsångest, barnidrott och pushiga föräldrar

Livet består av en mängd vägval och beslut. En del av dessa är förenade med stor vånda och beslutångest. Att bryta upp från ett äktenskap är ett exempel på ett sådant beslut och en fråga som en av våra lyssnare brottas med. Hon/han vill lämna sin partner men är rädd för att ”ångra sig”. Hur ska hon/han hantera det?

En annan lyssnarfråga rör barnidrott och pushiga föräldrar. Ska barnidrott enbart vara lek eller finns det en poäng med att ställa krav? Psykologerna Wilhelm Behrman* och Åsa-Mia Fellinger** stöter och blöter dessa frågor i denna podcastsändning.Du kan välja att lyssna på hela programmet eller på välja det avsnitt som intresserar dig mest:

Del 1: Rädsla för att ångra beslut

Del 2: Barnidrott och pushiga föräldrar

Beslutsångest, barnidrott och pushiga föräldrar

Wilhelm Behrman

 

*Wilhelm Behrman är leg psykolog och är anställd på Psykologpartners i Stockholm, där han arbetar med bl a parterapi. Han är också manusförfattare för film och TV. Den romantiska komedin Fyra år till är hans senaste film.

Åsa-Mia Fellinger

Åsa-Mia Fellinger

**Åsa-Mia Fellinger  är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut och handledare. Hon driver en egen konsultverksamhet (Fellinger Consulting AB) i Stockholm och är en av grundarna till Renew Magazine, som hon även skriver för.

 

Vinjettmusiken är producerad av Walter Behrman

 

2017-03-13T11:51:00+00:00