Flykten från helvetet – överlevare berättar

I den nya programserien ”BearGrylls: Flykten från helvetet” berättar den världsberömde äventyraren och överlevnadsexperten, Bear Grylls, de sanna historierna om vanliga människor som råkade hamna i livsfarliga situationer och överlevde.

Från attackerande banditer och laviner till fruktansvärda sandstormar och vildsinta björnar rör det sig om situationersom inga av de överlevande hade kunnat föreställa sig men som de alla slogs med näbbar och klor för att överleva.

Bear lyfter fram de avgörande ögonblicken, de fruktansvärda prövningar de här personerna tvingades utstå och hur var och en av dem hamnade i en verklig kamp på liv och död med naturen. Bear berättar vad de överlevande gjorde rätt i djungeln, på de snötäckta bergen, i de stekhetaöknarna eller i de branta ravinerna, men avslöjar också de misstag som nästan kostade dem livet.

Men till syvende och sist hyllar Bear den drivkraft och uppfinningsrikedom som gjorde att de lyckades ”fly från helvetet”.

Start onsdag den 30 oktober kl 22:00 på Discovery Channel.

För mer information: http://www.flyktenfranhelvetet.se

Org.titel: Bear Grylls: Escape from Hell

Onsdagden 30 oktober, klockan 22.00 sänds episod 1: Snö
Onsdag den 6november, klockan 22.00 sänds episod 2: Djungel
Onsdag den 13november, klockan 22.00 sänds episod 3: Öken
Onsdag den 20november, klockan 22.00 sänds episod 4: Kanjoner
Onsdag den 27november, klockan 22.00 sänds episod 5: Berg

 

 

2017-03-13T11:50:59+00:00