Frukost i London? Missa inte Hoxton

Ska du besöka London får du inte missa den trendiga stadsdelen Hoxton som tidigare var känt som ett ganska sunkigt område. Här finns heta barer, restauranger och inte minst, grymma frukostställen! Häng med till  tre favoriter.

 

The Hoxton
På hotellet The Hoxton i den hippa stadsdelen med samma namn kan du köpa in dina frukostfavoriter och avnjuta dem inne i hotellets trevliga restaurang eller ute i den uppbyggda trädgården. Välj mellan klassisk engelsk frukost med bacon, bönor, ägg och toast eller blanda favoriter som pannkakor, yoghurt med granola och färska bär eller egg benedict. Trevlig atmosfär och mycket bra priser.
Adress: 81 Great Eastern Street

The Breakfast Club
Var beredd på att köa för The Breakfast Club är stället som alla vill äta sin helgfrukost på. Personalen är dock effektiv och trevlig så när du väl är inne är det väl värt väntan. Beställ in de berömda pannkakorna, diverse äggrätter, perfekt toast eller en nyttig smörgås och toppa med en god fruktjuice och kaffe. Väljer du en mer matig macka rekommenderas den fantastiska smoothien gjord på jordnötssmör, vaniljglass och banan. Den rekommenderas dock inte om du väljer pannkakor med söta tillbehör. Det blir helt enkelt lite för mycket av det goda…
Adress: 2-4 Rufus Street

Albion
På takterrassen till hotellet Boundary Hotel kan du avnjuta en riktigt god frukost. Den öppnar dock först vid 10.00 och är du en early bird rekommenderar vi att välja caféet Albion på bottenplan. På Albion kan du välja att äta på plats eller om du vill komma billigt undan, köpa med dig godsaker från caféets lilla butik. Här hittar du nybakade croissanter, frukostbullar och frallor samt en hel del sötsaker, direkt från bageriet. Väljer du att äta på plats, beställ in naturell yoghurt med torkad, inlagd och färsk frukt. Och toppa med nyrostade brödskivor.
Adress: 2-4 Boundary Street

 

2013-08-18T20:42:24+00:00