Författarfrukost med Åsa Nilsonne i Sigtuna

Åsa Nilsonnes nya roman En passande död handlar om huvudpersonen Lina som en dag får beskedet att hon drabbats av sjukdomen alzheimers. In i det sista vill hon själv bestämma över sitt liv och öde, men när sjukdomen sakta tar över hennes liv, förlorar hon allt mer kontrollen att bestämma själv.

Åsa Nilsonne samtalar om boken med sina läsare och lyfter viktiga frågor som bland annat vem som ska ta ansvaret för att vår självbestämmanderätt blir respekterad när vår hjärna inte längre fungerar som den en gång har gjort.

Frukosten är en del av Sigtuna Litteraturfestival och går av stapeln söndagen den 18 augusti kl.09.00, Stora Brännbo Konferens och Hotell.

Under festivalens två dagar kommer Åsa Nilsonne även att diskutera med bland annat KG Hammar och Marie Ryd om att vårda sin inre människa samt med Karin Alvtegen om vårt förhållande till döden.

 

P4: Sigtuna Litteraturfestival växer

 

FRUKOSTINFORMATION
Frukost serveras i Stora Brännbos matsal mellan kl. 8.00-10.00.
Frukostbiljett köpes i receptionen. Pris: 140 kr per person.

Författarmötet sker i lokal nära matsalen dit du kan ta med dig din frukostbricka. Man kan givetvis lyssna till denna programpunkt utan att äta frukost, då behöver du bara ta med dig din biljett.
Det finns även festivalerbjudande på övernattning på hotellet, då ingår självklart frukost.

Telefon: Stora Brännbo: 08-592 575 00  storabrannbo.se

Frukosten genomförs i samarbete med the breakfastbookclub.

2017-03-13T11:51:05+00:00