Johanna bildbloggar om longboard, rymdkompisar och nya favoritstället

Renew Magazines redaktör Johanna bildbloggar om läsare i rymden, suget efter en longboard och mediasnack med teologer.

Bilden: Kunde detta verkligen stämma? Följde pricken hela kvällen och visst, den rörde sig kring jorden, men ändå var det verkligen någon där uppe som satt och läste eller var det kanske en uppkopplingshistoria? Vi lär aldrig få veta.

 

bild-147

Jag och äldsta sonen suktar lika mycket. Så länge nöjer vi oss med grannens vanliga skateboardbrädor, har dock inte hittat svängen riktigt än…

 

bild-145

Rek inför inspelning i  Stadshuset i mitten av maj. En av Stockholms lite mer anrika skolor firar många år och då ska detta filmas, vi var där och räknade meter till kablarna och lyssnade på akustiken.

 bild-144

Ansökningar, det är vad senaste veckorna ägnats åt. Ett klart angenämt problem, hade varit betydligt tråkigare om det varit tunt i högarna. Men nu kan jag ge en topp tre av klichéer i ansökningsbranschen.   Skriv aldrig:

1. Jag är positiv och glad. (Jag förutsätter att du är det.)

2. Jag älskar att jobba i grupp. (Har du sökt dig till TV-branschen, eller någon annan bransch där teamwork är ett måste, tja…se ovan.)

3. Jag är en sådan som tar tag i saker. (När, var, hur…?)

Men det finns också många som glimrar till med personliga ansökningar och originella tankar som sticker ut. Roligt.

bild-143

Jobbar just nu på en serie om lust där vi intervjuat leg psykoterapeut  Pia Spånghage om vad man ska göra när lusten tagit slut. Podden kommer upp inom kort. Hon tipsade bland annat om en butik i Stockholm som jag passerade på vägen därifrån.

 bild-142

Producerar just nu en TV-serie för webben där vi följer en intressant person under en dag. Här är slutklippningen av piloten som sedan varit ute granskats av testpublik. Vill du veta mer, följ inspelningarna på www.facebook.com/endagmed.

bild-132

 Valborg – stod och huttrade in våren med kollega medans regnet strilade.

 bild-139

 Bowling med  familjen.

 

bild-136

 Nöjd kille.

 bild-137

Strax innan föreläsning om media och kommunikation för ett gäng blivande teologer. Lägg märke till hur fint pappret och pennan ligger (inte min förjänst), tror dock bara det var  laptops som gällde sedan. Pratade ganska mycket om att kommunicera med folk på folks vis, spännande dagar.

bild-150 Efter tennis innan bad på nya favorit-häng-stället www.skogsbogard.se.

bild-134

Ser ut som vi bara är två i familjen…det finns två till men de var den här gången lite mer skygga.

bild-148Johanna Litsgård Lebourne

Twitter: litsgaard

2017-03-13T11:51:11+00:00