Klipp: Så byggde Stella McCartney upp ett av modevärldens starkaste varumärken

Stella McCartney öppnade i dagarna sin första butik i Stockholm med exklusiv brunch för några få inbjudna, framför allt från media. I dagens DN kan vi läsa att hon själv som ung brukade hata att shoppa i designbutik.

– Designmode fick mig att känna mig så fruktansvärt otillräcklig.

Som barn till ex-Beatlen Paul och Linda så har hon alltid haft access till den innersta kretsen av musiker, skådespelare och andra röda mattan kändisar. Vilket säkert hjälpt en hel del när hon byggt upp sitt eget märke.

I den här intervjun med Sarah Mower MBE,  Vogue US Online vid Creative Content Summit berättar hon mer om sin bakgrund och hur hon byggt upp sitt märke.

DN 23 augusti 2012:  McCartney flyttar in i city

 

 

 

 

 

 

2013-05-06T19:36:52+00:00