Estelle om garanterade floppar

Tänkte häromdagen på det här med förutsägbara floppar. För visst är det så, att man på förhand vet att vissa saker kommer att gå åt skogen. Svenska fotbollslandslagets kvalspel till VM till exempel. Det är ju klart som korvspad att det inte kommer att funka. Zlatan gör ju inget lag. Sverige är ingen stor fotbollsnation. Laget bakom bronset i VM -94 var ett stort undantag. En gruppgens-mutation

Foppa Forsbergs come back-försök var också lättprognostiserade. De skulle gå åt skogen. Det spelade ingen roll hur mycket vi Foppas-fans affirmerade, hans kropp höll inte för come back. Andreas Vinciguerra försök att komma tillbaka till ATP-touren ter sig nästan lika utsiktlösa, hur mycket jag än önskar att han finge lyckas.

Fester och middagar som man går och längtar till är också ganska förutsägabara floppar, medan det omvända gäller för fester som man inte alls har lust att gå på. Av någon konstig anledning kan de bli riktigt trevliga.

Även många relationer kan vara garanterade floppar. Hur passionerade och förälskade de tu än är, vet man att det här kommer att gå åt skogen. efter ett tag. Camilla Läckbergs och Martin Melins äktenskap var en garanterad flopp. Liksom Molly Sandén och Danny Saucedos relation är det (i och för sig en låg-oddsare eftersom de är så pass unga). I min bekantskapskrets fanns för ett antal år sedan en kvinna och en man som slog sina påsar ihop. Jag och min bästis hade en stående kommentar om dem:

”Har de skilt sig än?”

”Nej, de har inte hunnit att gifta sig.”

Behöver jag berätta hur det gick? Nej, jag tänkte väl det.

Min senaste garanterade flopp-spaning gäller prinsessan Madeleines och Chris kommande äktenskap. Denna prognos baserar jag dels på prinsessans faiblesse för så kallade, slynglar. Det vill säga män med fett självförtroende och ….hur ska jag uttrycka det?….svaghet i köttet! Dels hennes till synes behov av att bli behandlad som en prinsessa och att leva jet-setliv (Madeleines liv och leverne – i alla fall som det gestaltas i medierna- gör mig till republikan. Men det är en annan historia som jag gärna återkommer till…). Om några småbarnsår kommer rykten att börja cirkulera om orohets-affärer och bilder i pressen från Verbier, St Tropez och NY kommer att illustrera att paret ”håller på att glida isär”. Och om ett tag kommer en betydligt yngre kvinna att synas vid Chris sida. Och så vidare…fram till flopp.

 

Pax Vobiscum

Estelle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015-08-27T10:17:54+00:00