Renew rekommenderar: App som hjälper dig bli superstrukturerad

Appen Klart! – Bli superstrukturerad på 31 dagar släpptes för iPhone samtidigt som den tryckta boken kom ut. Nu finns appen även för Androidmobiler.

”Väldigt många laddade ner appen till sin iPhone men samtidigt hörde många av sig och undrade om inte appen skulle komma för Android” säger struktören och författaren David Stiernholm.

Informationsstress, för många bollar i luften, full mailbox, det är mycket nu, hög arbets­belastning, övertid, på studs, högar som bara växer, flänger runt i jobbet, snart måste det lätta Ja, det finns många sätt att beskriva den stundtals kaotiska tillvaro många av oss lever i på våra arbeten. Men, om vi får en bättre struktur i hur vi arbetar, får vi även mer tid över till det som är viktigt, för oss själva och för våra verksamheter.

”Klart! Bli superstrukturerad på 31 dagar” är ett träningsprogram för dig som vill skapa en smidigare vardag på jobbet. I korta kapitel med användbara råd och tips, blandade med konkreta övningar, lär struktören David Stiernholm dig hur du kan arbeta mer strukturerat genom att organisera, fokusera och automatisera. Boken ger dig olika verktyg, tankesätt, metoder och rutiner som kan göra dig effektivare och flexiblare.

”Vi har nu sett och förstått hur en bok och en app kan fungera tillsammans och komplettera varandra. Och vi är glada över att kunna gå i bräschen för denna utveckling!”, tillägger förläggaren Michael Tegnér på Roos & Tegnér.

Klart! – Bli superstrukturerad på 31 dagar ärsom ett träningsprogram för att skapa en smidigare vardag på jobbet. Programmet är uppbyggt i 31 steg. I appen finns en mängd praktiska övningar där man ges möjligheten att se över sitt arbetssätt och sina rutiner. Och även testa sig själv för att se vad som behöver göras för att få bättre struktur i arbetet.

Om författaren:

David Stiernholm är Sveriges ende struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur. Hans motto är: allting kan göras enklare! David har examen i ekonomi med inriktning på entreprenörsskap från Handelshögskolan i Göteborg. Han är flitigt anlitad av allt från väl­etablerade storföretag till entreprenörsföretag i uppstartsfasen.

 

2017-03-13T11:51:14+00:00