Vi söker bloggare i Reykjavik

Till vår stora glädje har Renew Magazine många läsare i Reykjavik.

Reykjavik är världens nordligaste och Europas västligast belägna huvudstad. Staden ligger inte långt från polcirkeln. Under den mörkaste årstiden lyser solen endast fyra timmar per dag, och under sommaren är det dagsljus nästan dygnet runt. Reykjavik ligger på sydvästra Island, har ca 120 000 invånare och är mittpunkt för Islands ekonomiska aktivitet. Staden tillhör världens modernaste städer i ett av världens mest utvecklade länder, och dess invånare åtnjuter ett välfärds– och infrastruktursystem i världsklass. I samband med finanskrisen tog Island och dess invånare mycket stryk.  I förhållande till landets ekonomi är kollapsen den största som någonsin drabbat ett land. Nu är man dock på god väg att resa sig igen. Bland annat håller ekonomin på att stabiliseras och arbetslösheten att sjunka.

Vi söker bloggare i Reykjavik

Känner du till någon eller vill du kanske själv blogga för oss från denna spännande stad? Du kan vara en redan etablerad bloggare eller så vill du prova på att blogga. Det viktiga för oss är att du vill berätta om livet i Reyjkavik och på Island i stort, vad som pågår där, trender, debatter, snackisar m.m. Låter detta intressant? Hör av dig till:

fellinger@renewmag.se

johanna.lebourne@renewmag.se

 

 

2017-03-13T11:51:22+00:00