Leksaker får nya hem på julklappsbytarbazar på Tekniska museet

Har du redan lagt tiotusenbitarspusslet du fick av farmor?  Eller tror du din gamla nalle skulle få det roligare hos någon annan? Den 28 december bjuder Tekniska museet och Retoy in till en julklappsbytarbazar där leksaker, böcker, filmer och spel får nya ägare.

Under julhelgen helgen flyttade en massa nya leksaker in i hyllor, skåp och lådor. Men kanske finns det saker där som ingen lekt med sen förra julen, eller kanske blir konkurrensen för hård mellan superhjältarna i hyllan.

Retoy är en idéell organisation som jobbar med rättvisa, miljö och hållbarhet på ett lekfullt sätt. Tillsammans med Tekniska museet och kpp- och säljsajten Blocket anordnar de julklappsbytarbazaren där alla som har med sig en leksak, film, bok eller ett spel får byta mot något annat helt nyupptäckt.

Julklappsbytarbazar
Tid: 28:e december kl. 11.00-16.00.
Plats: Tekniska museet, Museivägen 7

Under jullovet bjuder Tekniska museet på ett fullspäckat program med bland annat experimentshower, julklappsbytarbazar, elbilar för barn och datoruppkopplade bananer. Läs mer här

2012-12-27T12:59:44+00:00