”Så mycket bättre” som digitalt magasin

TV4:s succéprogram – Så mycket bättre – finns även i magasinsvärlden. När säsong 3 hade premiär lanserades även ett digitalt gratismagasin för både iPad och iPhone.
– Formatet passar perfekt för magasinets form och som digital produkt kan vi ha en utgivning i perfekt synk med sändningstiderna, säger Peder Bonnier, head of digital på Bonnier Tidskrifter.

I årets upplaga av Så mycket bättre får vi lära känna människorna bakom omtyckta sånger som Varning på stanLiving in AmericaEn apa som liknar digDinga linga LenaLovekillerOh Boy och Y Viva España. Premiären av Så mycket bättre sänds på TV4 lördagen den 27 oktober. Årets program bjuder på sju nya artistiska förmågor, men det är inte bara artisterna som är nya.

Så mycket bättre finns även som digitalt magasin – för både iPad och iPhone. Bakom produktionen av detta – som är ett samarbete mellan TV4 och Bonnier Tidskrifter – står Boom Publishing. Boom, som producerat boken ”Jag är Zlatan Ibrahimovic” för iPad, ger i dag även ut modemagasinet C Mode och inredningsmagasinet Trendenser.
– Så mycket bättre är ett otroligt roligt projekt. Att kunna kombinera ett tv-program med ett digitalt magasin är något helt nytt och banbrytande. Magasinet kommer att ge en fördjupning av artisterna i serien och ge läsare och tittare lite extra, säger Booms chefredaktör Niclas Blixt Madison.
– Så mycket bättre är ett enormt starkt format och varumärke som är intressant att lyfta ut på flera sätt. Vi hoppas och tror att det här samarbetet både adderar något nytt för dem som ser programmet, samtidigt som det förstärker både engagemang och tittning på Så mycket bättre, oavsett plattform, säger Håkan Rossberg, konceptchef TV4-Gruppen.

Så mycket bättre är gratis och finns för iPhone och iPad. Magasinet produceras på plattformen Mag+ och finns i AppStore.

Detta är deltagarna i Så mycket bättre 2012:
Darin Zanyar, 24 år, Stockholm.
Linda ”Miss Li” Carlsson, 29 år, Stockholm.
Maja Ivarsson, 32 år, Malmö.
Olle Ljungström, 50 år, Sollebrunn.
Magnus Uggla, 58 år, Stockholm.
Pugh Rogefeldt, 65 år, Gotland.
Sylvia Vrethammar, 66 år, Köln.

RM
2012-11-25T22:55:31+00:00