Konsert, tennishäng och aliens – Johanna bloggar om helgen

Tiden går ganska fort nu. Jag har fått tipset att blogga lite mer så här kommer helgen i bilder som gick i 190.

Lördag eftermiddag var det dags att åka söderut. Här på väg till Nynäshamn för konsert i Folkets hus och med viss risk för vattenplaning när det plötsligt började ösa ner. Lite läskigt. Men kom fram. I tid.

Och där väntade mina kompisar i Credokören. Credo har funnits i 30 år men jag har bara sjungit i tre… eller är det fyra. Just den här kvällen var det gospelkonsert med duktiga estetelever och ett stort gäng till som kom från några andra körer i Nynäshamn.

Laddade och uppsjungna.

Laddade och uppsjungna.

Lite piff innan scenen.

Lite piff innan scenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett klipp från när vi hade release konsert från vår CD på Debaser.

Det blir ganska mycket sittande vid planer när man har barn som är 5 och 8. När den yngsta skulle få välja vilken sport han ville  pröva blev det inte helt otippat tennis eftersom brorsan spelar. Så söndag em är det häng i tennishallen.

Vi föräldrar får inte sitta nere på plan men istället blir det ett rätt bra tillfälle att läsa tidningen eller jobba… nja kanske mest läsa tidningen.

På kvällen blev det höst-lövs-jogg.

 

Och Prometheus. Kul och se Noomi Rapace gå in och ta leaden i en dyr Hollywoodfilm och det gjorde hon bra. Scenen där hon ska göra en bukoperation på sig själv är både grotesk och fascinerande.  Jag gick och lade mig med en skum känsla av märkliga saker som kan växa i magen.

Johanna

Follow: @litsgaard

 

2017-03-13T11:51:28+00:00