100 frågor och svar i Gallerian

I dag, fredagen den 5 oktober intar några av våra mest populära Vad är-författare Gallerian i Stockholm. Bokförsäljning pågår hela dagen från  Vad är-montern. Vid lunchtid och eftermiddag blir det framträdande av bland annat Ernst Billgren, Katerina Janouch, Ulrika Kärnborg med flera. Dagens konferencier är Kjell Eriksson. Det bjuds dessutom på smakprov från Dramatens uppsättning av Carl Hamiltons Vad är politik.

Medverkande: Ulrika Kärnborg – Vad är litteratur? Salem Al Fakir & Pontus de Wolfe – Vad är musik? Ernst Billgren – Vad är konst? Katerina Janouch – Vad är sex? Carl Hamilton/Dramaten – Vad är politik?

Dagens schema:

Kl. 12.00 – Ulrika Kärnborg – Vad är litteratur?

Kl. 12.20 – Salem Al Fakir & Pontus de Wolfe – Vad är musik?

Kl. 16.00 – Carl Hamilton/Dramaten – Vad är politik?

Kl. 16.20 – Katerina Janouch – Vad är sex?

Kl. 16.40 – Ernst Billgren – Vad är konst?

Fri entré till eventet hela dagen!


2012-10-05T17:14:09+00:00