Hjälp! Hur får man livet att gå ihop?

Ett vackert hem, en trimmad kropp, en strålande karriär, en lycklig familj! I boken Livspusslet med bokrelease den 2 oktober berättar 17 välkända kvinnor från pusselgenerationen öppenhjärtligt och med hög igenkänningsfaktor om livet och hur man får ihop det.

Boken Livspusslet innehåller svarta skildringar, som till exempel när Camilla Läckberg berättar om sin tid på Handels i Göteborg och hur hon så länge lånat av sig själv mentalt och prestationsmässigt. Jill Taube beskriver sitt knakande livspussel så här:

– Bitarna såg absurda ut och jag kunde inte längre hålla ihop mig själv eller min tillvaro. Sömnen var som bingospel, ibland ropades mina brickor ut… Men ännu oftare ett snurrande mellan svettfuktiga lakan och panik över klockans väldiga framfart.

Hitta stoppknappen!
Kan man någonsin få kontroll över ett liv som faktiskt bara innehåller 24 timmar per dygn? Det är den stora frågan. Men det går att hitta stoppknappen innan det är för sent. En som gjorde det är Katerina Janouch:

– Hjärtat sa nämligen ifrån. Och jag fick en liten föraning om hur det kan kännas när allt plötsligt rasar. Kanske kan min berättelse rädda livet på dig? Ifall du är lika vild som jag, ifall du ”vägrar lyssna på kroppen”. För det handlar om det viktigaste organ vi har.

Välkommen på bokrelease tisdagen den 2 oktober kl. 16-18!
Plats: Summit, Grev Turegatan 30
OSA 25 september till ranna@1.6miljonerklubben.com

2012-09-20T22:04:23+00:00