Nu lanseras flygluffning i Karibien

Till vintern storsatsar Ving på resor till Karibien bland annat med  nyheten – flyggluffning. En lyxig rundresa med flyg i Karibien till några av de finaste stränderna och resorterna i världen.

Suget efter resor västerut har ökat allt eftersom kronan har stärkts. Det gäller såväl resor till USA som till Karibien. Tidigare i år lanserades två skräddarsydda rundresor i USA där man färdas med flyg till små privata flygplatser mellan några av de mest fantastiska platserna på den amerikanska östkusten respektive västkusten under ledning av certifierade guider. Resorna har blivit en succé och därför satsas nu på karibisk flygluffning för de som vill uppleva mer av Karibien på kort tid.

− Att semestra i Karibien är för många en riktig drömresa och den här rundresan är fullspäckad med sol, bad, äventyr, kultur, naturupplevelser, god mat och några av de bästa stränderna i världen, säger Magdalena Öhrn, informationschef, Ving.

Rundresan startar i Orlando, Florida med flyg till Grand Bahama där man stannar i två dagar för att sedan fortsätta till Caymanöarna och ön Grand Cayman i två dagar. Därefter bär det av till Cancun i Mexiko med kulturella upplevelser som Mayastaden Chichen Itza på programmet.

− Vings gäster flygluffar till och från mindre privatflygplatser där de blir upphämtade med buss och därefter påbörjas guidade turer med en engelsktalande guide som är med på hela resan. Bagaget forslas direkt till de hotell man övernattar på, så det är väldigt bekvämt och lyxigt, fortsätter Magdalena Öhrn.

Prisexempel:
Rundresa 12 440 kr per person. Priset inkluderar del i ett dubbelrum, 6 nätter på rundresan med halvpension (frukost och middag) dag 1-6. Flyg, busstransporter och entré till sevärdheter enligt program samt lokal (engelsk) guidning. Kostnad för flygbiljett till USA, hotellnätter före och efter rundresan samt lunch och dryck tillkommer.

Paket med flyg från Arlanda till Orlando, rundresa 6 nätter samt 7 nätter i Orlando på Enclave Suites 3+, 19 925 kr per person.

Läs mer om den karibiska rundresan här: http://www.ving.se/usa/orlando/rundresa-med-flyg-karibien

 

REDAKTIONEN REKOMMENDERAR

Den prestationsbaserade självkänslan

Draken Douglas Roos om att leva med kniven mot strupen, att vara ekonomiskt oberoende och att sjunga på långvården på julafton

Sveriges populäraste ledarskapsutbildning saknar stöd i forskningen – ingen vet om den är effektiv

Månadens reflektion: Ska verkligen skattepengar läggas på UGL?

Konsten att göra utvecklingssamtalet givande

Katarina Wennstam om nya boken ”Happy, happy – en bok om skilsmässa”

Meet Sophie Hagen one of the rich kids on ”Occupy Wall Street”

Tio frågor till Sveriges roligaste kvinna Karin Adelsköld

 

HÄR KAN DU LÄSA VÅRA BLOGGAR

Australien

Marbella

Egypten

Chile

San Francisco

Jerusalem

Sverige

Estelles blogg

David Eberhards blogg

Marika Kings blogg 

 

2017-03-13T11:51:35+00:00