App för gnälliga barn

Gnälliga barn och regnrusk är ingen rolig kombination så här i semestertider.  Kan få även den lugnaste föräldern att tappa humöret och fräsa ”sitt inte där och gnäll, utan hitta på något.” Men sedan till slut, bara för husfridens skull, acceptera att barnen spenderar ännu en timme framför XBox – eller Playstationspelet.  Trots att det egentligen bara bidrar till deras passivitet och gnäll när skärmen väl är släckt.

Ha förtröstan. Det finns en lösningpå dessa konflikter, ett botemedel som tillfredsställer både dig som förälder och barnen. Den heter  Backwards Cam – Reverse Movie Maker, är gjord av Zihae och kostar endast femton kronor. Ladda ner den på din eller ungarnas mobil och avnjut sedan en metamorfos. Ungarna förvandlas från gnällmaskiner till kreativa filmproducenter. Som skrattar och har kul. Och som inte ger dig dåligt samvete.

http://youtu.be/O6eE7Goc038

 

Åsa-Mia Fellinger

fellinger@renewmag.se

 

 

 

 

 

2015-08-27T08:59:57+00:00