Semestertips: Båtcykling i Kroatien

 Nu kan du kombinera både båt och cykelsemester. Den nya reseupplevelsen kallas båtcykling och innebär cykling med boende på båt. Årets nyhet är Kroatien och utgår från Split.

Båtcykling innebär ett helt nytt sätt att utforska Europas floder och skärgårdar och samtidigt en aktiv semester på cykel. När man reser på en båtcykling slipper man byta hotell och packa upp och ner varje dagen. Vid cykeldagens slut ligger båten vid kaj och väntar.

– Båtcykling passar resenärer som vill kombinera en bekväm semester till sjöss med härliga cykelturer. Det bästa av två världar, säger Johan Magnusson, VD, Prima Travel.

Prima Travel erbjuder båtcykling längs Donau, till Venedig, till Budapest och längs Moseldalen. Årets nyhet är Kroatien där Prima Travel även chartrar helt egna skepp. På dagarna cyklar man mellan öarna i den kroatiska skärgården. På kvällarna väntar båten vid kaj, med middag, avkoppling på soldäck och möjlighet att pusta ut. Båten utgår från Split och resenärerna kan sedan välja mellan att cykla med Prima Travels guide eller helt på egen hand.

Båtcykling i Kroatien har avresa från Arlanda, Landvetter eller Kastrup den 1, 8, 15 och 22 september 2012.

För mer information:
www.primatravel.com

 

2012-09-16T18:56:22+00:00