Världens mest oromantiska destinationer?

Har älsklingen inte gjort sig förtjänt av en resa till Paris eller Venedig? Skyscanner tipsar om världens mest oromantiska destinationer för en annorlunda resa.

 

 

 

 

 

Bronx Zoo, New York – kärlekskryp

Glöm det där med blommor och choklad; kackerlackor är den nya gåvan till alla förälskade. Bronx Zoo säljer namnrättigheterna till sina kackerlackor under sloganet ”Blommor vissnar. Choklad smälter. Kackerlackor är för alltid”. Vi ställer oss frågan om en ”kackerlacks-gåva” snarare får din partner att lämna dig än att älska dig ännu mer. Men tydligen är kackerlackorna en succé och det ska ha sålts drygt 1000 namn under kampanjens första dag.

 

Bild från Nasa.

Bild från Nasa.

Truelove Lowlands, Devon Island, Kanada – världens ensligaste ö

Låt dig inte luras av denna kanadensiska ös namn; det må låta romantiskt men faktum är att du knappast kan hitta något älskvärt där. Devon Island är den största obebodda ön på jorden och det enda sällskap du kan hitta där är myskoxar och en isbjörn eller två. De må se söta ut men dessa bestar äter nog snarare ditt hjärta än värmer det.

 

 

Rotorua, Nya Zeeland – kärlek stinker

Om du ser en bild av Rotorua kan du luras till att tro att detta är en romantisk tillflyktsort tack vare dessa vackra omgivningar. Men här finns en stor avtändande faktor som inte syns på snygga bilder; hela staden fullkomligt stinker. Anledningen? De många varma källorna i området fyller luften med en ägglik lukt som inte riktigt doftar kärlek. (Kan intyga att det är exakt så red. anmärkning.)

 

Blogorod, Ryssland – här är alla hjärtans dag förbjudet

Den här staden i västra Ryssland har förbjudit skolor och myndigheter att ha något som helst med alla hjärtans dag att göra. Man hävdar att dagen förespråkar promiskuitet och inte äkta kärlek. ”Den är gjord för att få känslorna att svälla och då vet du vilka konsekvenserna blir”, säger borgmästarens talesman Grigory Bolotnov.

 

Japan – oromantiska hotell

Japan är med stor sannolikhet de oromantiska hotellens vagga; här finns ett otaligt antal hotellrum som kan hyras per timme. Hotellen, som återfinns över hela landet, och som erbjuder detta har ofta väldigt bizzarra teman på sina inrättningar.

2017-03-13T11:52:01+00:00