Ta tag i din idé! Tre föreläsare inspirerar och informerar om vägen från idé till innovation

Onsdagen den 14/3 bjuder Tekniska museets vänner in till en kväll där Wanja Bellander, ansvarig för Svenska Uppfinnareföreningens kvinnosatsning och flera andra berättar hur du utvecklar din idé till en innovation.

Wanja Bellander, ansvarig för Svenska Uppfinnareföreningens kvinnosatsning, berättar om inspirerande kvinnliga uppfinnare. Cecilia Hessel från Patent- och Registreringsverket tipsar om vad man ska tänka på när man utvecklar en idé. Janne ”Lunkan” Lundqvist från Start Up Stockholm ger dig praktiska råd och tips i ditt innovationsarbete.

Kvällen avslutas med frågor direkt till panelen. Föredraget är öppet för alla.

Föredraget börjar kl 18, fri entré från kl 17. Passa på att se Tekniska museets nya utställning 100 innovationer, som öppnar 24/2 och utställningen Kvinnors uppfinningar innan föredraget.

Tid & plats
Tekniska Museet, Museivägen 7 (Gärdet), Stockholm.
Kl 18-20, fri entre från kl 17.00

2012-09-16T19:00:53+00:00