Renew Magazine på Trendgalan

Igår var vi ute på vårt första event med magasinhatten på. På Dansens hus samlades 5-600 entreprenörer eller företagare  för att inspireras och byta idéer. Vår uppgift var att bland annat hålla en paneldebatt om ekonomi och företagande med Elisabeth Thand Ringqvist, VD för företagsorganisationen Företagarna, Stockholmsbörsens VD Jens Henriksson och entreprenören Douglas Roos känd från bland annat Draknästet i SVT.

Det var roligt att möta förhoppningsvis nya läsare och skumt att stå bredvid en två meters roll-up av sig själv…Men ger det nya läsare får det vara värt det – tänkte vi som annars gillar att jobba i det fördolda.

Vi spelade in debatten på Iphone där av den lite dåliga kvaliteten, förhoppningsvis läggs snart den officiella versionen upp av arrangörerna för Trendgalan. Men håll till godo så länge.

Här på www.trendgalan.com  kan ni  också hitta en kort intervju med Karin Adelsköld vald till  Sveriges roligaste kvinna  och en av initiativtagarna bakom tekniksajten Lilla gumman.

 

 

 

 

 

 

 

 

2017-03-13T11:52:06+00:00