Fotografering på redaktionen

2 november

Idag har vi tagit bilder inför pressreleasen som ska ut snart och andra event som är på gång. Puh. Har fått en helt ny respekt för modeller som gör det här hela dagarna… Precis när man trodde man hittat rätt uttryck och fått något slags självförtroende framför kameran visade det sig att  man var helt ute och cyklade. Ganska många bilder hamnade i not mappen.

Vår fotograf Tobias Fischer fick både peppa, stötta och styra upp när verkligheten kom ifatt och vi konstaterade att det här med att ”det är väl bara att ta några bilder” inte var så bara. Nu ska det photoshoppas och fixas och sen, kanske, kanske…vi vågar lägga upp dom här. Så länge kan ni få se lite bakombilder från förmiddagen. Vi hade i alla fall väldigt roligt.

 

Johanna och Åsa-Mia försöker se skönt avslappnade ut.

Vad tror ni om den här vinkeln? Nähä, inte det…

 

Att det ska vara så svårt.

 

Tobias jobbar hårt.

 

Det var roligt, men dom där glassarna man gladeligen slickade i sig somras, nu vet jag var dom hamnade – under hakan.

Fler blogginlägg.

 

 

 


2017-03-13T11:52:07+00:00