Shift

SHFT är en multi-media-plattform och ett galleri i New York som grundats av filmproducent Peter Glatzer och skådespelaren-regissören Adrian Grenier.  Ni vet han som spelar Vince i LA-trendiga Entourage.

”Vårt uppdrag är att förmedla en mer hållbar strategi för hur vi lever genom video, design, konst och kultur.”

Så här skriver de själva på sajten.
Det krävs mycket för att göra en rörelse på vardagliga nivån. Som filmskapare som sysslar med klimatförändringar, kände vi att vi kunde ta något kreativt för att uttrycka de förändringar vi ville se. Vi anser att video-, konst och design är kraftfulla och inspirerande sätt att förmedla denna berättelse. SHFT är vårt särskilda verktyg för att berätta historien.

Vi omfamnar också tanken att konsumenterna har makten att göra förändring. Företagen svarar på kundernas efterfrågan. SHFT firar den spirande hållbarmarknadsplats där snygg design och innovation möts. Vi röstar med våra dollar och kan ha en kraftfull effekt när vi gör det.

Hållbarhet ska vikas in i tyget av våra liv, en del av vårt medvetande som berör allt vi gör. Det bör återspeglas i vår kultur, vår konst, vår musik och design, och knuffa oss vidare mot en hållbar riktning.

2012-09-16T18:56:24+00:00