Intervju med entreprenören Douglas Roos

17 oktober

 

Först sandlådan på dagis och sedan vidare till Stureplan för intervju med entreprenören Douglas Roos, bland annat känd från TV-serien Draknästet på SVT.  Det vara bara att borsta bort sanden från jeansen och kliva in i genom glasdörrarna.

Douglas klev in på publicistmarknaden på nätet för några år sedan och sedan dess har sajten www.nyheter24.se vunnit terräng hela tiden, även om ”det inte varit någon lätt resa”. Vi satt en timme och pratade om entreprenörskap, att hitta drivkraften och hur mycket ens uppväxt spelar roll när man väljer inriktning i livet. Douglas växte själv upp med en ensamstående mamma och som en av fyra i en syskonskara. ”Det har påverkat mig massor, man fick ju klara sig själv ganska mycket.” Han berättade också om julaftnarna när han var liten då mamma, som är präst, tog med sig syskonen till långvården för att sjunga julsånger och dela ut julblommor. ”Jag är inte troende men jag har fått med mig mycket omtanke hemifrån”

Fick också en liten rundtur på planet där de håller till i Sturegallerian och hade ett kärt återseende med Henrik, Emma och Johan som jobbar på Nyheter 24. De gick ut Kaggeholm  förra året. (Www.kaggeholm.se, där jag, Johanna,  jobbar som journalistlärare när jag inte gör onlinetidning). Kul och träffas och väldigt roligt och höra att ” just de tre är väldigt duktiga”.

Sen var det bara att ge sig av till dagis och sandlådan igen för hämta hem yngsta sonen.

Intervjun med Douglas Roos kommer snart upp här på sidan.

 

2017-03-13T11:52:08+00:00