Hudson hotel

Ska du till New York i höst och söker efter ett bra hotell på Manhattan? Boka då rum på Hudson hotell, som ligger på Manhattan, ett stenkast från Central park sydvästra hörn (10th Avenue/W 58th Street.)  Hudson är ett ”Boutique-hotel”, det vill säga ett hotell som erbjuder en unik och personligt utformad miljö. Olika stilar blandas med varandra, allt från New England-stil till New Design á la Philippe Starck. Sistnämnde är arkitekten bakom den spektakulära hotellentrén, som är allt annat än en konventionell. Rummen är små, men fräscha och funktionella. Mitt emot hotellrecepetionen ligger en läcker bar, som är välbesökt på kvällarna. Om du inte står ut med partylivet där, kan du ta dig till hotellets bibliotek som är utrustad med både bar och biljardbord. Bäst är dock hotellets stora takterass med utsikt över Manhattan. På denna terrass kan du koppla av efter dina shoppingrundor eller museibesök.  Hotellet har även en bra restaurang.

Pris per rum från 1600 och uppåt för dubbelrum

Barnvänlighet? Inte för småttingar, för 11 och uppåt funkar det dock.

www.hudsonhotel.com

 

Rockefeller Center

Vill du kunna blicka ut över Manhattan men inte köa i evighet? Åk upp  till Top of the Rock i Rockefeller Center. Välorganiserade köer och betydligt kortare väntan än till Frihetsgudinnan. Barnen älskar det dessutom.

 

2017-03-13T11:52:09+00:00